torstai 22. tammikuuta 2015

Tiedustelu

Tein kyselyn. Löydät sen blogin oikeasta reunasta. Jos sinulla on ylimääräinen minuutti, vaikuta blogin tuleviin aiheisiin klikkaamalla itseäsi kiinnostavia kohtia. Kiitos!

10 kommenttia:

 1. Joo... Mitäs sitten tehdään, jos joutui ruksimaan melkein kaikki kohdat...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten blogin kirjoittelija ajattelee että onpas hänellä lukijoita joilla on hirveän hyvä maku :)

   Poista
 2. Sama ongelma, raksin kaiken, oli pakko :-D Tai jätin pois jotain jättääkseni kohdan "sodat ja julmuudet".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Oi mutta sinähän olet jännien juttujen ystävä, varmasti jotain sotaisuuksiakin tulen vielä kirjoittelemaan :)

   Poista
 3. Vastaan kommentointiboxiin, koska lukisin innolla useammasta kuin yhdestä vaihtoehdosta. Naiskohtaloita, lapsikohtaloita, historian tyttöilyä ja kuninkaallisia ja aatelisia kiitos. :)

  Hienoa että ystävättäreni linkitti minulle blogisi. Historia-bloggajana löytää mielellään lisää historiallista seurattavaa, suomen kielellä. Ne mitä olen tähän asti seurannut, on kirjoitettu in english. Katsastetaampa myös Pupuleipomo, kun retrokin on yksi kiinnostuksenkohteistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) On mukava saada kyselyn lisäksi tarkempaa aihehaarukointia. Käynpä myös vierailulla blogissasi, tervetuloa lukemaan juttujani.

   Poista
 4. Piti jo muuttaa mieltäni, kun jätin jostain syystä ekalla kerralla äänestämättä tyttöilyn puolesta...
  Sota ja julmuudet-kohdan jätin ruksimatta. Mä en kestä sotajuttuja, mä välttelen niitä parhaani mukaan. Ja julmuuksista lukeminen on myös tällä hetkellä mulle mahdoton ajatus. Joulun maissa luin nykyajan tosielämän julmuuksista (Ian Watkins, Jimmy Savile, Jeffrey Epstein) ja sain itseni niin tolaltani että saattaa mennä aikaa ennenkun kykenen edes dekkareita lukemaan. (Äärettömän ahdistavaa huomata että kauheimmatkaan dekkarit tai elokuvat eivät koskaan tule vetämään vertoja tosielämän kammottavuuksille.)
  Joten ihan henkilökohtaisesti toivoisin "kevyitä", hyväntuulisia tarinoita historiasta.... Paitsi että kyllä mä pystyn välttämään ne kauheammat jutut, edellisen jalkasidontajutunkin jätin juuri siitä syystä lukematta koska arvasin jo otsikosta että tätä en nyt kykene lukemaan. Ja kyllä tää ahdistus menee ohi, ja sillon voin olla onnellinen kun mulla on niin monta sun kirjottamaa mielenkiintosta juttua odottamassa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa lukenut ikäviä juttuja :/ Minulla on sellainen homma että itse pystyn lueskelemaan vaikka mitä kamaluuksia kunhan ne eivät ole tapahtuneet omana elinaikanani joka kuitenkin on suhteellisen lyhyt.

   Mielikuvitukseni on hyvä ja kai kulttuurihistoriankin tuntemus tässä alkaa olla suht kunnossa joten jos mielessäni näen ikävien tarinoiden ympäristön erilaisine puitteineen kuin mitä omani on, saan etäytettyä itseni siitä kaikesta. Tosin muutama viikko sitten kirjoitin sellaista juttua tänne että piti keskeyttää enkä tiedä julkaisenko sitä lainkaan vaikka sen tapahtuman ajasta on kulunut jo kauan.

   Nyt kannattaa vaan pehmustaa itsensä kaikella kivalla :) Niin itse teen kun tulee herkistelykausia jolloin maailman kamaluus on liikaa. On mukava tietää että voi valita kuluttamansa mediankin oman olonsa mukaan. Itsellä auttaa kun katselen komedioita ja lastenohjelmia ;) Koetan keksiä tännekin jotain hauskaa :)

   Poista
 5. Minäkin raksitin jokaisen kohdan! Siitä tulikin mieleen, että vahvoista naisista ja ehkä jopa hurjistakin jutuista kertova osuus olisi huippu. Siispä ehdotan juttua kuuluisista merirosvottarista, Anne Bonnysta ja Mary Readista. Neitokaisten taustatarina on kyllä monelle varmasti tuttu, mutta harmittavan vähän lisätietoa saa suomeksi. Kiinnostaisiko? :) Ching Shih/Zheng Shi oli myös kuuluisa naispiraatti, jonka alaisuudessa toimi ainakin 1,500 alusta ja 80 000 merimiestä, huhhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Minja, tiedätkö, A.B:n ja M.R:n tarinat olivat ensimmäinen ikinä kirjoittamani historiajuttu, olin tuolloin 12 vuotias ja asiaan liittyy pieni trauma joka on kertomus itsessään... Tässä voisikin ehdottomasti olla ideaa! Ching Shihistä tiedän paljon vähemmän mutta sehän ei ole ongelma. Otan selvää :) Kiitos!

   Poista

Ilahdun kaikista kommenteistasi <3 Kaunis kiitos <3 Palaa pian